Site OOK.RO, este un BUSINESS HUB,o retea de afaceri in care membrii acesteia pot sa isi prezinte afacerile si/sau interesele intr-un mod onest si autentic, pentru a interactiona cu alti membrii, avand in vedere etica in afaceri. Membrii  trebuie sa respecte un set de reguli pentru a putea detine un cont activ si in primul rand sa fie recomandati de un membru activ, care il recomanda pentru onestitatea sa.

Pe acest site pot avea cont oameni de afaceri si cu initiative OOK! Puteti recomanda si altor persoane acest site pentru a realiza un cont si a posta anunturi legate de afacerile sau interesele lor sau puteti posta anunturile lor,de pe contul vostru. Noii membrii vor trebui sa adauge la inceput codul de acces primit de la membrul care l-a recomandat. Aceste reguli sunt necesare pentru a avea membrii de incredere cu cont in aceasta platforma.

Membrii trebuie sa respecte un set de valori etice minimale in interactiunea cu ceilalti si nu numai:

  • isi pastreaza cuvantul dat si promisiunile;
  • nu isi insusesc prin frauda sau inselatorie bunul altcuiva;
  • prezinta afacere sau propunerea intr-un mod onest, conform realitatii, fara omisiuni si date ireale;
  • se comporta cu ceilalti membrii fara a le afecta intr-un mod negativ integritatea, sigurant
    a si starea emotionala;
  • trateaza cu prioritate, ca niste clienti speciali membrii incercand sa-i sprijine cu tot ceea ce depinde de ei.

Daca sunteti membru al Asociatiei Darevo, aveti acces complet la aceasta platforma online.In cazul in care sunteti simpatizant sau recomandat de catre un membru, veti avea acces pentru o perioada determinata pana veti decide daca doriti sa fiti membru si sa sprijiniti comunitatea noastra sustenabila.

 

Asociatia “DAREVO” pentru comunitati sustenabile. DARE TO INVOLVE!